verzending

Alle artikelen worden - indien op voorraad - in principe de dag van betaling (maandag tot en met vrijdag) verzonden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Wil je nog iets toevoegen aan de bestelling, bijvoorbeeld later op dezelfde dag, mail of bel ons dan even. Je kunt dan bij het afrekenen de optie 'afhalen' aanvinken zodat je geen dubbele verzendkosten betaalt.
Het is prettig wanneer je een mobiel telefoonnummer opgeeft. Zo kunnen wij direct contact opnemen, mochten we een vraag hebben m.b.t. de bestelling.
We houden je bestelling maximaal 7 dagen voor je vast.

Wil je je bestelling niet bij de buren laten afleveren dan is dat geen probleem; hier zijn alleen extra kosten van € 1,00 aan verbonden. Of wil je misschien je pakket in de avonduren bezorgd hebben? Ook dit is mogelijk; de extra kosten hiervoor zijn € 2,00. Dit zijn extra services van PostNl en zit niet bij de standaard verzendkosten inbegrepen. Kies bij de verzendmethode bij de extra bezorgopties voor de optie 'bij niet thuis, niet bij buren bezorgen' of de optie 'avondbezorging'.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

€ 4,95 voor bestellingen tot € 45,-

vanaf € 45,- verzenden wij gratis.

VERZENDKOSTEN BELGIE

€ 5,95 voor bestellingen tot € 70,-

vanaf € 70,- verzenden wij gratis.

 

LEVERTIJD

Zodra wij je bestelling verzonden hebben ontvang je van ons een verzendbericht vanaf dan geldt de volgende verzendduur:

Brievenbuspost:     1 tot 2 werkdagen

Pakket Nederland: 1 werkdag

Pakket België:        2 werkdagen

BEZORGING DOOR POSTNL

Bij niet thuis/ geen gehoor probeert POSTNL het pakket bij de buren af te leveren.

Je bestelling wordt 2 x aangeboden en daarna gaat je bestelling naar het dichtsbijzijnde postkantoor om af te halen.

Ben je doordeweeks niet thuis dan verzoeken wij een andere afleveradres te kiezen.

 

AFHALEN

Afhalen is alleen mogelijk in ons magazijn in Leiderdorp: Draadbaan 27, 2352BM Leiderdorp. Dit kan op werkdagen tussen 12.30 en 16.30 uur. Betalen bij afhalen is alleen contant mogelijk; er is geen pinautomaat aanwezig. 

 

Bovenstaande is een indicatie van PostNL en kunnen wij je op basis van deze gegevens geen garantie geven t.a.v. de bezorging.