Auto's en treinen

 1. Rubbabu, Ambulance (groot)

  € 19,95

  Deze grote ambulance van Rubbabu is handgemaakt en bevat de hoogste kwaliteit grondstoffen, veiligheid en duurzaamheid. Volledig veilig voor elke leeftijd.

  Meer info
 2. Green Toys, Brandweerwagen klein

  Normale prijs: € 19,90

  Special Price € 14,90

  Brandjes blussen, poezen uit bomen halen, de stad beschermen tegen vuur, dit is wat deze brandweerwagen van Green Toys dagelijks doet. Deze kleine brandweerwagen wordt geleverd met speelfiguur.

  Meer info
 3. Sass & Belle, Boekensteunen insecten

  Normale prijs: € 16,95

  Special Price € 12,50

  Mooie set boekensteunen uit de collectie Busy Bugs van Sass & Belle. De linker boekensteun heeft een schattige bij en de rechter een lieveheersbeestje. Schattig setje voor op de babykamer.
  Meer info
 4. Rex London, Paraplu transport

  € 13,90

  Regen is leuk!!!
  Zeker met dit leuke kinderparapluutje van Rex London met afbeeldingen van vintage voertuigen!
  Meer info
 5. Green Toys, Sleepboot geel

  € 13,90

  Bestuur deze vrolijke sleepboot van Green Toys in het golvende water. De boot blijft echt drijven en heeft een vulgaatje en tuit om water op te scheppen en er weer uit te gieten.
  Leuk voor in bad, op het strand of zomaar om mee te spelen.

  Meer info
 6. Green Toys, Onderzeeër geel handvat

  € 13,90

  De onderzeeër van Green Toys is helemaal klaar voor een spannende tocht onder water! Met draaibare schroef en handig handvat voor de allerkleinsten. Deze submarine maakt graag een duik naar de bodem van het bad....

  Meer info
 7. Green Toys,Tractor oranje

  € 19,90

  Een echte biologische boer of boerin rijdt in een milieuvriendelijke tractor. En dan zit je goed bij dit oerdegelijke oranje werkpaard! Deze Green Toys Tractor heeft dikke banden en een afneembare aanhangwagen. Meer info